Essilor Optifog akció

A maszkhordás mostanra mindennapjaink részévé vált, ki ne találkozott volna azzal amikor kültérről beltérre érkezünk és teljesen bepárásodik szemüvegünk.

Az Essilor kifejlesztette az Optifog lencsét, mely pontosan az ilyen kellemetlen helyzetek elkerülésében lesz mindennapi partnerünk.

November 16-20. Között Akciót hirdetünk.

“REDWEEK”

A jelszó, melynek bemondásával szemüvegkeret és lencse együttes vásárlásakor 25% Kedvezményt adunk az Essilor Optifog egyfókuszú lencse árából.

További részletekért látogass el hozzánk, vagy keress online elérhetőségeinken.

 

Két technológiát kombináló egyedi pára elleni rendszer

Az Optifog egyedülálló párásodás gátló rendszere két szabadalmaztatott technológiát ötvöz: az Optifog lencsekezelést és a párásodás gátló molekulákkal ellátott törlőkendőt, amely aktiválja az Optifog lencse erejét. Egyszerűen törölje le lencséit a kendővel és élvezze a tiszta látás nyújtotta előnyöket. 

A maszk felkerül, a szemüveg párásodik!

Előfordulnak élethelyzetek, amikor szemüvegünk bepárásodik. Maszk viselése vagy sportolás közben, párás közegben a levegőben található vízpára lecsapódhat a szemüveglencséken, jelentősen rontva a látásélményt.

Korábban a bepárásodott szemüveg ritkán előforduló, bosszantó tényező volt, azonban ahogy egyre többen viselünk arcmaszkot védelem céljából, új normává vált a probléma. Az Optifog exkluzív párásodás gátló technológiája segít csökkenteni a zavaró gőz és pára megjelenését a lencsén. Tisztább lencsék az új életmódhoz

Hogyan működik?

A szemüveglencsék kezelése a lencséhez biztosított tisztítókendő segítségével történik: reggel mossa meg szemüvegét semleges pH értékű tisztítóval, vagy speciális szemüvegtisztító eszközökkel, majd törölje szárazra. Ezután az Optifog Smart kendővel törölje át a lencséket, és szemüvege egész napos  védettséget biztosít a kellemetlen párásodása ellen

A tisztítókendőket megközelítőleg 400-500 használat után cserélje kedvenc optikai szaküzletében!

Páramentes szemüvegek otthon és a munkahelyen

Szemüvegviselőként több, mint valószínűen tapasztalta már, hogy lencséi bepárásodnak miután hideg környezetből egy magasabb hőmérsékletűbe lép be, vagy amikor kinyitja a sütő ajtaját. A lencséken kialakuló köd egész sokáig is látható, és ez frusztráló, homályos látást okoz, súlyosabb esetekben a szemüveg levételére, és tisztogatására is szükség lehet. Az Optifog használatával egész nap élvezheti a páramentes látást, csupán a törlőkendőnek köszönhetően. 

Az Optifog felületkezelések mindegyik típusú szemüveglencsénkre elérhetőek: egyfókuszú, multifokális, munkaszemüveglencsék. Természetesen a Crizal UV nyújtotta UV védelmet is biztosítják a szemüveglencse hátsó felületén.